Mistletoe

Ny låt med underbara JustinBieber ! <3

Håruppsättning 5

Återigen en håruppsättning. Men denna gången blev det en egen designad uppsättning, riktigt nöjd med denna också ! :) hoppas ni gillar den och ser alla detaljer för bilderna är inte dom bästa.

Håruppsättning 4

Denna håruppsättningen gjorde vi i fredas, ganska nöjd med hur den blev

Håruppsättning 3

Detta var egentligen den första håruppsättningen vi gjorde när jag börjat på burgården, blir ju i lite fel ordning men det fixar sig snart :)

håruppsättning 2

En annan håruppsättning som är väldigt vanlig i spanien om jag inte minns fel :) ganska nöjd med denna faktiskt !

håruppsättning 1

En egen designad uppsättning. Riktigt nöjd med denna faktiskt !

scissors

I fredas 7/10 så fick vi äntligen våra saxar som vi längtat efter ! Jag har inte köpt mina än så när vi skulle lämna in dom till våran hantverks lärare, som är den bästa hantverks läraren ever !! Hon är hur go som helst, älskar hennes skratt för man börjar skratta själv när man hör det och våra lektioner är alltid så roliga med henne ! Men aa iallafall så var det svårt att lämna ifrån sig sin "lilla bebis" (saxarna osv) haha.
Två saxar, en kniv och ett hölster.
och såhär sitter det på :) redigt snyggt !

Permanent rullning

Nu kommer dom här inläggen vara lite efter och inte komma i den exakta ordningen men skitsamma :)
Första gången jag gjorde permanent rullning, som ni ser gick det åt helvete rent ut sagt, haha !
Tror detta var typ andra eller tredje permanent rullningen, denna blev bättre än den första ! har dock inte tagit kort på alla gånger för vi har gjort det ganska många gånger :)

vem är jag ?

Jag tänkte berätta lite om vem jag är oså.
Jag heter Matilda Arvidsson och jag är 16 år, jag bor i en liten håla i Partille som heter Öjersjö med min mamma, min pappa bor i kungsbacka men jag åker inte till honom så ofta eftersom jag har mina vänner i Göteborg och för att jag går iskolan i Göteborg på Burgården där jag går frisör linjen. Jag har precis börjat gymnasiet eftersom jag är 95a och jag har inte hunnit göra så mycket eller blivit så duktig på frisöryrket eller vad man ska kalla det. Innan jag började på Burgården gick jag på Öjersjö Storegård, hade en jätte go klass på 19 pers men nu har jag en ny goooo klass på 18 pers, dock är vi ba tjejer, vilket är lite synd för man saknar ju killarna men det är ju inte många killar som väljer att bli frisör. Det finns en kille som går frisör på min skola men han går inte i min klass, men våra klasser är ganska konstigt indelade för jag går i klassen 1:3B och några från min klass går 1:3A så dom i A har vi inte vanliga lektioner med som t.ex svenska, utan ba hantverk men eftersom vi har typ 90% hantverk så ser man dom som våran klass.
Men nog om min skola det blir ba komplicerat om jag ska förklara.
hmm .. jag har två redigt cp-skadade syskon som jag älskar väldigt mycket, mina kompisar och även mina syskon säger att jag är helt cp jag med, väldigt högljud osvosv.
Jag älskar Vampire diaries, finns inget bättre program än det !! Min musik smak är väldigt konstig för jag kan nästan lyssna på allt som t.ex. hardstyle, justin bieber, tokio hotel, RnB, rapp osv.
Det var rätt mycket om mig, vill ni veta mer så är det ba att fråga !


börjar om

Nu har jag tagit bort alla mina inlägg som jag haft på denna bloggen. Har bloggat sen 2007/2008 tills nu då och lite innan sommaren tog jag en rätt lång paus eftersom jag tröttnade men nu ska jag försöka igen :)
Men denna bloggen kommer inte handla så mycket om min vardag eller vad man ska säga, utan jag kommer lägga upp bilder på vad jag gör iskolan. Jag går nämligen frisör linjen på burgården så här kommer ni kunna se vad jag gör för olika saker på mina hantverkslektioner osv. Självklart kommer jag inte bara lägga upp bilder på det utan även lite mer om vem just jag är och vad jag gör på fritiden osv. Så egentligen kommer det bli som en vanlig blogg fast med lite frisör saker också :)
Anledningen till att jag ska ha denna bloggen såhär är för att min familj/vänner gärna vill se hur det går för mig.

RSS 2.0