bad luck

Som ni vet så beställde jag ju en jacka för lite mer än 2 veckor sedan och jag visste att den skulle komma någon gång denna veckan. Så idag kom den då äntligen, men självklart var det fucking fel jacka ! Så jag är inte speciellt glad nu eftersom jag väntat så länge på att få denna jackan o när man väl får den så är det fel :( men jag ska skicka tillbaka den och denna gången hoppas jag att dom skickar rätt !!!!
Asso den är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin !!!!!

qlimax

Min bror kom som sagt hem igår från Nederländerna. Han var där för att gå på qlimax och jag är så sjukt avis på honom !! Speciellt när han kommer hem och skryter om hur epic de va och visar bilder o videos och även när han då ringde mig när han var där .. men är grymt glad att han är hemma och att han hade kul, får hoppas att dom har kvar qlimax när ja blir 18, för hade inte bangat att åka dit !
För er som inte vet vad qlimax är så är det den absolut största festen ! Med bästa musiken (hardstyle), det är helt enkelt hit man ska !
Min bror o hans kompisar hade vita masker på sig för att "hedra" angerfist och vi hittade min bror i publiken.
(bild från youtube)
här ser man honom igen, dock är bilden väldigt liten här så man ser inte lika tydligt ..
Asso kolla va maffigt !!!!!! tänk att stå o se detta live ! ett minne för livet, är så sjukt avundsjuk på min bror, de går inte att beskriva hur avundsjuk jag är !
seriöst vill dit !!!!!!!!!!!
har jätte många bilder men orkar inte lägga upp dom ..
(lånade bilder från q-dance)

my bad

Ledsen för den grymt dåliga uppdatering ! Men jag har inte orkat, det är rätt mycket på gång just nu .. men aa lite update på dagarna som gått:
# Vi har börjat klippa iskolan, så jag har lärt mig massa olika klippningar !
# Jag har tränat på min håruppsättning som jag funderar på att ha med i tävlingen (gick inge vidare ..dålig fantasi)
# Har shoppat lite små saker, bl.a en jätte söt tunika/tröja !
# Bombhot utanför min skola ..
# Var iskolan igår på en lördag ! Vi hade öppet hus för alla 9or som ska välja gymnasium och eftersom vi var där så fick vi varsin bio biljett :)
# Min bror åkte till Nederländerna i fredas och min mamma åkte till Tyskland i fredas. Min bror var på qlimax igår/idag och han ringde mig när han var där och frågade om jag lyssnade för man kunde lyssna live på datan men jag gjorde tyvärr inte det så vi får helt enkelt köpa DVDn sen :) men jag är sjukt avis på honom för hade inte bangat att åka dit och se detta live ! dock är det 18årsgräns ..

jackan

Beställde denna fina varelsen jackan i måndas, den ser sjukt mysig ut så längtar tills den är här ! Det tar ca 14 dagar men det kommer va så värt de när jag får den eftersom jag är så trött på min gamla jacka ! dock vill man ju ha jackan lite tidigare men skitsamma snart kommer den iallafall :)
Juste idag fick jag även min efterlängtade tjocktröja ! Provade den förut och den var jätte varm o mysig ! dock ser det ut som jag har världens fetto armar men jaja det får jag la leva med !
puss
ser den inte gosig ut ?!! + att jag älskar luvan !!

Tävling ?

Min hantverkslärare kom fram till mig och frågade om jag hade funderat på att vara med i en tävling då man gör en håruppsättning och rullar permanent. Jag är inte helt säker på om jag kommer klara av det, speciellt för att jag inte är så bra på att permanenta, men iallafall så tyckte jag det var väldigt kul att hon frågade mig eftersom hon inte frågade alla i min klass. Men samtidigt så tycker jag att alla är sjukt duktiga !
(Denna håruppsättningen gjorde jag igår, en enkel bulle bara :) Jag tycker ändå jag lyckades ganska bra med den !)

I'm inlove !

Jag är helt kär i dessa armbanden ! dom gick högst upp på min lista att inskaffa ! dock är dom jävligt dyra men vafan det är dom värda för kolla vad fina dom är !!!!!!!!
asso jag döööööööööööööööööööör !!! :)

hairdry

Eftersom vi har lov denna veckan så lägger jag upp fön på tjej som vi gjorde för ett tag sen.

beställd

Denna tröja är påväg till mig, ser den inte mysig ut ?

RSS 2.0